Kontakta oss gärna


Namn E-post Meddelande Skicka in

GDPR/Integritetspolicy

Från 25 maj 2018 är det obligatoriskt att alla företag som handlägger personuppgifter att följa den nya förordningen.

 

Insamling av information. Vi samlar information från dig när du kontaktar oss via mejl eller lämnar dina uppgifter i vårt formulär på vår hemsida samt när du skriver in dig på trafikskolan.
Denna information hanteras endast av våra medarbetare vid (t.ex. bokning av Riskutbildning 1 & 2, körlektioner, prov hos Trafikverket, rapportering till Transportstyrelsen). Vi arbetar i systemet aSTRa WEB med elevcentralen och all data hanteras på en säker server som drivs av STR Service AB i Landskrona. De datorer och dokument som används på vår trafikskola för att lagra personligt identifierbar handling lagras i en säker miljö.

 

Hur länge sparar vi dina personuppgifter? Vi sparar dina uppgifter under tiden du utbildar dig hos oss. Därefter arkiverar vi alla uppgifter. Elever som är inskrivna på trafikskolan och är inaktiva, arkiveras från vårt system efter 6 månaders inaktivitet. Uppgifterna som är inlämnade för kursdeltagare (Riskettan, Risktvåan samt Handledarkurs) lagras under 5 år därefter raderar vi informationen enligt STRs krav.
Du kan när som helst kontakta oss på kinnatrafik@telia.com för att få information om vilka personuppgifter vi har sparat om dig eller om du vill att vi raderar dina personuppgifter.
Du behöver inte göra någonting, såvida du inte motsätter dig till vår policy. Du kan höra av dig till oss om detta via mejl eller telefon.
När du skriver in dig hos Kinna Trafikskola så informerar vi dig om vår integritetspolicy.