Loading Laddar...
 

Personbil

Livet blir ofta så mycket lättare med bil och känslan att inte vara beroende av andra är big. Säkert ingen nyhet för dig, men skall du söka jobb så är just körkort en av de första frågor som dyker upp idag, inte alltid för att du behöver det i tjänsten utan för att visa att det är lite driv i dig, och då känns det säkert gött att kunna säga ja på fråga 1.


Vi trivs väldigt bra med BMW, och det har vi gjort ända sedan 1978. För närvarande har vi 4st BMW 118 och en 320 touring.
BMW har alltid hållit sig väl framme med modern teknik och det känns bra att hänga med och ha den senaste tekniken som start o stopp funktion för att nämna något.


Våra bilar har alkolås som alla som skall köra använder före körning.


I den senare delen av utbildningen kommer du som elev att få köra i Borås, där övar vi bland anat motorväg, körfältsbyte, följa anvisningar, och mycket annat som vi redan övat fast då i lite mer trafikerad miljö. Till och från Borås övar vi även omkörningar, något som naturligtvis är viktigt att öva men som också upplevs som väldigt roligt.


Under den mörka perioden, november-februari har vi mörkerdemonstrationer där vi går igenom ljusteknik och påvisar reflexens betydelse. Riskutbildning är också något man gör i slutet av utbildningen, se vidare Fliken Riskutbildning